Koulutus

Seleko tarjoaa erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutustilaisuuksia huomioiden tilaajan tarpeen. Selekon kautta on mahdollista toivoa koulutusta omiin tarpeisiin räätälöitynä. Etsimme sopivat kouluttajat tarpeen mukaan. Alla muutamia esimerkkejä toteutettavista koulutuksista.
 

TYÖYHTEISÖN PELISÄÄNNÖT KOULUTUS

Koulutus on tarkoitettu erilaisille työyhteisöille tai asiantuntijaryhmille, jotka haluavat selkeyttää omaa ajatustaan työstään. Työskentelymenetelminä osallistava luento.
Koulutuksessa käydään läpi seuraavia teemoja:

• Kokemus oman työ on merkityksestä
• Työn arvostuksen näkökulmat
• Tyytyväisyys palkkaan, työoloihin, työtovereihin, organisaatioon….
• Työtehtävän selkeys
• Kokemus siitä, että voi vaikuttaa omaan työhön ja osallisuuden merkitys
• Asennekysymyksiä esimies- ja alaistaitoihin, työhyvinvointiin, pelisääntöihin sekä sitoutumiseen 

ÄÄNI OSANA HYVINVOINTIA - KOULUTUS


Tuntuuko että ääni tarttuu kurkkuun tai kun pitäisi puhua vakuuttavasti niin voikin käydä niin, että ääni onkin ohut ja kimittävä? Entä pettääkö ääni kesken puhumisen tai tuntuuko joskus, ettet muista vaikkapa jännittävän tilanteen jälkeen mitä tuli sanottua. Entä oletko usein tilanteissa, joissa "oikea" asia jää sanomatta? Haluaisitko muuten rohkeutta ilmaisuusi ja äänenkäyttöösi?

Koulutus totetutaan yhteistyössä Laulustudio Susin kanssa ja se on tarkoitettu sinulle, joka haluat tunnistaa paremmin omat äänensävysi sekä haluat saada rohkeutta ilmaisuun. 
Koulutuksen tavoitteena on, että opit tunnistamaan erilaisia äänensävyjä sekä niiden tuomia kehotuntemuksia. Koulutuksessa opetellaan kuinka voit tunnistaa oman vapaan puheen ja harkitun puheen sekä kuinka vahvistaa omaa ääntä ja ilmaisua.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 
 

YHTEYSTIEDOT: Nina Heiskanen, 044 5436 437, nina.heiskanen [at] seleko.fi